Om Therapeia

Om Juri

I mere end 30 år har jeg været dybt fascineret af menneskets sind, og hvad tanker, sproget og følelser gør ved os. Vores forestillinger og følelser har en kæmpe indflydelse på vores liv og kan være vores bedste ven eller vores værste fjende (og ofte både og). Heldigvis er det muligt at gå i dialog med både sindet og følelser og opnå en positiv overenskomst med dem, så vi skaber mulighed for at blive præget af frihed, nye gode vaner og sunde overbevisninger.


Som alle andre har jeg selv prøvet at være helt nede med nakken. Jeg ved dog, at med den rette hjælp og ved at lære, hvordan man passer på sig selv, kan man komme på ret køl igen og endda komme mere vis og styrket ud af krisen. Den glæde vil jeg gerne dele med dig.

Jeg er fra 1969 og er far til tre smukke, dejlige unge mennesker.

Therapeia er græsk og betyder pleje, behandling, helbredelse

Inspirationen til navnet kom til mig på en rejse i det græske, da jeg besøgte Asklepieion på Kos. Området var i antikken et behandlingscenter, hvor Hippokrates, der regnes for den vestlig lægevidenskabs grundlægger, underviste og behandlede. Er man sensitiv, kan man på Asklepieion stadig mærke de gamle helbredende kræfter, der er lagret i landskabet.

I dit sind og i din krop er der også lagret minder. Nogle af dem gør dig syg, andre kan gøre dig rask. Jeg ønsker at hjælpe dig med at fjerne de barrierer der gør, at dit sinds og din kroppens selvhelbredende kræfter ikke virker helt som de skal - og når det er gjort - bruger vi teknikker fra behandlingen til at fylde dit sind og krop op med glæde, gejst og gavmildhed, som er sunde kvaliteter du kan arbejde videre med.