Regressionsterapi

Regression til tidligere liv

spændende og kan forløse gamle traumer

Det er muligt med hypnose at bringe dig tilbage til tidligere liv. Det er både spændende men også terapeutisk værdifuldt, for hvis du i dette liv har udfordringer der går og igen, så kan én forklaring være, at det er en gammel historie, som bliver ved med at dukke op, liv efter liv, indtil du gør noget ved det. Det vil ofte også påvirke din familie og andre nære relationer, for I kan have været sammen i tidligere liv - din kone kan have være din mand, dine børn dine søskende, din nære ven din lærer eller elev.


Det kan også være, at du er usædvanlig god til noget, eller at du har en forkærlighed for bestemte byer eller lande. Du været her før, og måske kan du have glæde af at vide, hvad du kan lære af dine tidligere liv.

Sessionen optages, så du efterfølgende kan høre den.

Hvis der dukker traumer op i et tidligere liv, behandler vi det under sessionen, og hvis vi ikke når til bunds i traumeforløsningen, kan vi planlægge en session med enten mere regression eller en TFT behandling.

Eksempel på en behandling

 

Klienten har et smertefuldt forhold til hans voksne datter, og har altid haft det.

Han er så bange for, at hun skal komme galt afsted, og på den anden side afviser hun ham.

Det viser sig i en regression, at i 1400-tallet var de også far og datter. Deres landsby var blevet angrebet af mænd på heste. Datteren løb mod sin far for at blive reddet, men inden hun nåede det, blev hun trampet ihjel af hestene.

Behandlingen bestod i at opløse den skyld klienten følte.