Smukhypnose.dk

En del af therapeia | Glæde som Medicin

Er din hud eller hår stresset?

Har du eller dine børn problemer med huden eller håret, som anden behandling ikke har løst i tilstrækkelig grad, eller ønsker du at give din hud og hår en naturlig behandling indefra? Så kan Smukhypnose være noget for dig.


Udgangspunktet for Smukhypnose er, at stress-tilstande, og din måde at tænke om dig selv på, ses i dit hår og din hud. I behandlingen er mit fokus at afstresse de dele af din krop og sind, som fører til problemer i huden og i håret. Det resultat jeg forventer er, at du vil se en tydelig forbedring, og at du vil være mere glad, sund og fuld af gå-på mod.


Der kan selvfølgelig være medicinske årsager til problemer med huden eller håret, og er du i tvivl, skal du altid søge læge.

Tanker og følelser

Det siges, at der hver dag kører 60.000 tanker rundt i vores hoved, og lige så mange følelser, der aktiverer hormoner i vores krop. Vrede og uforløste traumer ses ofte i huden som uren hud. Din hud kan også virke trist og træt, hvilket tit er resultat af længevarende stress. Ved stress kan tendenser til eksem vise sig i din hud. Og på samme måde vil stress påvirke dit hår, som kan blive tyndere, få svært ved at flade rigtigt og virke træt og trist.

Hvad med dit selvværd?
For alle, men måske særligt for unge mennesker, kan dårlig hud og hår være skamfuldt og gøre, at man isolerer sig, og ikke deltager i det sociale liv. Desværre bliver det en selvforstærkende tendens, for hvis dit selvværd, altså dit selvbillede, er lavt, kan din krop og hud afspejle din sindstilstand.

Bonus 1: Forebyg sundhedsproblemer
I Smukhypnose har vi fokus på din hud og dit hår, men du får meget mere. I behandlingen er mit fokus at hjælpe dig forløse de bagvedliggende mentale og følelsesmæssige årsager der er til, at din hud og hår bliver stresset. De problemer, der ses i håret og huden, kan senere hen vokse sig større og påvirke din sundhed og din trivsel, så hvorfor ikke løse dem nu, inden de får for godt fat?

Bonus 2: Lær selvhypnose og effektive teknikker til afstresning
Hvis du vil, kan jeg i forløbet lære dig både metoder til at afstresning og til selvhypnose. Selvhypnose kan bruges i alle mulige sammenhænge, fx vægttab. Teknikerne til afstresning giver meget hurtige resultater, som du vil kunne mærke. Ofte vil dine venner eller kollegaer sige "Wow, du virker så glad og ser godt ud. Hvad har du gjort?" Når andre siger det, ved du, det virker.

Du er altid velkommen i klinikken for vedligehold af din behandling.

Hypnose og traumeforløsende terapi
I behandlingsforløbet bruger jeg hypnose, traumeforløsende terapi, visualisering og HeartMath til af afstresse din krop og sind. Når stressen har givet slip på dig, vil freden, billedligt talt, sive ud i dit åndedræt, i dit nervesystem og videre ud i din hud. Du kan læse mere om behandlingsmetoderne [her].

Kost, motion, søvn, inflammation

Stress kan øge inflammation i kroppen. Når vi har længerevarende stress, lukker vores celler ned, og kan derfor ikke komme af med affaldsstofferne. Stress er ofte også lig med, at vi ikke spiser ordentligt, og det kan hurtigt blive til måltider med take away, der ikke har den bedste kvalitet. Dine celler kæmper derfor for at hive tilstrækkelig næring ud af maden, og da købemaden ofte har alt for meget salt og sukker i sig, og ikke indeholder de næringsstoffer din krop har brug for, så bliver intolerance, allergiske reaktioner, udmattelse, tørst, sult og forhøjet insulinniveau en kronisk tilstand i dig, og det forværrer inflammation i din krop. Lyder det slemt? Det er det også, men heldigvis er der rigtig mange teknikker til at vende strømmen og blive stressfri.